Verzenden

Bestellingen vanaf € 70,- worden gratis thuisbezorgd in Nederland & België. Bij bestellingen onder € 70,- rekenen we € 4,95 verzendkosten.

Kleinere artikelen zoals lampen, kussens of kaarsen versturen wij met een pakketdienst. Wanneer uw bestelling aangeboden wordt bij de pakketdienst ontvangt u van ons een e-mail met de Track & Trace informatie. Hiermee kunt u heel gemakkelijk uw bestelling volgen.

Bent u niet thuis op het moment van levering? Dan probeert de chauffeur uw pakket bij de buren af te leveren. Lukt dat niet dan krijgt u de mogelijkheid om zelf een nieuwe leverdatum in te plannen, die u beter uitkomt. Maakt u geen nieuwe afspraak, dan wordt uw pakket de eerstvolgende werkdag opnieuw op het door u aangegeven adres aangeboden.

Bezorgen

Grotere artikelen (zoals stoelen, banken, kasten) die niet met de pakketdienst mee kunnen of daarvoor te kwetsbaar zijn, worden door ons zelf bij u thuisbezorgd. Hiervoor maken we persoonlijk een afspraak op een tijdstip dat bij beide partijen het beste uit komt. Bezorgen kan van maandag t/m zaterdag, overdag en soms ook in de avonden.

Houdt er rekening mee dat de chauffeur alleen is bij het bezorgen van uw bestelling. Gaat het dus om een groot artikel dan is het aan te raden om extra hulp in te schakelen voor het lossen en tillen.

Stappenplan bezorgservice

  • Vraag de verkoper naar een exacte bezorgprijs.
  • Bezorgen gebeurt door één persoon, er is enige hulp nodig bij zware of grote artikelen.
  • Naar binnen brengen van uw aankoop doen wij alleen op de begane grond, als u een lift heeft wil de chauffeur helpen met het naar boven brengen van de artikelen.
  • Houdt u rekening met de grootte van de artikelen in verhouding met de toegang tot uw huis. Wanneer artikelen te groot zijn en niet naar binnen kunnen, worden de bezorgkosten WEL in rekening gebracht!
  • Maak de toegang tot uw huis voortijdig vrij!
  • De artikelen kunnen voor het naar binnen tillen gecontroleerd worden. Schade bij het naar binnen tillen van de artikelen komt voor rekening van de klant.
  • De rekening dient na controle en voor het naar binnen tillen van de artikelen betaald te worden!
  • Grote, lege dozen mogen eventueel retour gegeven worden.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Meubelenenmeer.nl 

Log in with your credentials

Forgot your details?