Meubelwinkels in Rotterdam

Bent u op zoek naar leuke, betaalbare meubelwinkels in Rotterdam? Onder de rook van Rotterdam vindt u Meubelen & Meer, een winkel met een compleet aanbod van meubels en sets. Onze meubels zijn trendy, modern en bovenal betaalbaar. Omdat wij geen dure showroom hebben op een grote woonboulevard en groot inkopen, zijn wij in staat om u altijd scherpe prijzen aan te bieden.

Ruime keuze in banken

Naast kasten, stoelen, eetkamertafels, verlichting en woonaccessoires kunt u bij ons ook terecht voor een divers aanbod van banken. Zo hebben wij mooie hoekbanken in allerlei formaten en materialen, waaronder ribstof, kunstleder en microvezel. Bij het uitkiezen van een bank kunt u natuurlijk zelf de bekleding kiezen in de kleur die u wenst. Kortom, wij maken uw bank helemaal naar wens voor u.

Online bestellen

Heeft u geen tijd om meubelwinkels in Rotterdam te bezoeken? Het grootste deel van ons assortiment kunt u snel en veilig online bestellen in onze webshop. Wij bezorgen vanaf €70 gratis in Nederland en België. Kleinere artikelen zoals woonaccessoires verzenden wij met een pakketdienst, waardoor u uw bestelling altijd kunt volgen. Wij hanteren snelle levertijden. Bestelt u vóór 17:00u, dan heeft u het pakketje de volgende dag in huis. Gaat het om grotere artikelen, zoals een kast of een bank? Dan zullen wij een afspraak met u maken over de datum van de levering.

 

Wenst u meer informatie over Meubelen & Meer? Of heeft u een vraag over ons assortiment? Schroom niet om contact op te nemen, wij nemen uitgebreid de tijd om u te woord te staan. Ons telefoonnummer is 0182-343131

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Meubelenenmeer.nl 

Log in with your credentials

Forgot your details?