Meubelzaak nabij Gouda

Maak kennis met de trendy meubels van Meubelen & Meer! In onze meubelzaak in de regio Gouda kunt u zeker slagen voor mooie, betaalbare meubelsets. Wij kunnen u altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door onze uitgebreide collectie.

Scherp geprijsd en een uitstekende service

Voor eigentijdse meubels tegen scherpe prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom van maar liefst 1000m2 kunt u een diversiteit van meubels bekijken. Omdat wij geen locatie hebben op een meubelboulevard en omdat we groot inkopen, zijn we in staat om onze prijzen continu laag te houden. Hierdoor koopt u goedkoop meubels maar kunt u wél rekenen op een uitstekende service. Zo staan uw wensen centraal en denken wij graag met u mee over passende oplossingen. Indien gewenst kunnen wij de meubels voor u op maat maken. Denk hierbij aan een andere kleur of een andere materiaalsoort. Wij kunnen u hierbij natuurlijk ook vrijblijvend adviseren. Daarnaast is bezorgen voor ons geen probleem. Wij bezorgen in heel Nederland en zullen hierover heldere afspraken met u maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Breng ons een bezoek!

U vindt onze meubelzaak onder de rook van Gouda, in Stolwijk. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en helpen u graag om passende meubels te vinden. Een bezoek is altijd de moeite waard, ons assortiment wisselt namelijk regelmatig. Voor meer informatie over ons of onze producten, kunt u altijd even bellen: 0182-343131.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Meubelenenmeer.nl 

Log in with your credentials

Forgot your details?